Mulčer Duplex Euro

mulceri duplex euro

Stručni hidraulično sklopiva mašina za kvalitetno mulčiranje širokog raspona biljki i bilnjih ostatka. Mulčer može rasturati grane do 6 cm u promjeru. Pogodan za upotrebu kod kombinata i većih farmi. Mulčer sa 3m transportne širine je jednostavan za transport. Plivajuća struktura i ugaoni stepen prilagodbe ± 15 ° omogućuje kvalitetno mulčiranje tokom cijele radne širine.

Dokumentacija

 

Mulčer INO model Profi Mega

mulceri ino profi mega

Mulčeri PROFI MEGA su profesionalne mašine za intenzivan rad; održavanje većih zelenih površina na komunalnom kao i na poljoprivrednom područiju. Idealan je za mulčiranje visoke trave i grmlja na neobrađenim površinama, jer sa njim možemo da usitnjavamo granje do prečnika 8 cm. Veliki radni zahvat mulčera i velika radna brzina doprinosi veliku efikasnost. Mulčer PROFI MEGA ima jednostavno formiran noseći ram sa mogućnošću hidrauličkog pomeranja mulčera lijevo-desno.

Dokumentacija

 

Mulčer INO model Profi P

mulceri ino profi p

Stručni višenamjenski mulčer sa dvostrukim prijenosom pogodan za velike traktore (120 do 130KS). Pogodan je za usitnjavanje trave, slame, pamuka, stabljika kukuruza, šećerne trske, itd. Usitnjava grane do 8 cm prečnika (zavisi od opreme).Višenamjenski i jak, ovaj mulčer je idealan za velike farme i komunalne firme. Svi modeli su standardno opremljeni s noževima i noževima ventilacije, zadnje točkove za podešavanje visine sečenja i mehaničkim sistemom za prevoz cestom.

Dokumentacija

 

Mulčer M

mulcer m

INO mulčer model M upotrebljavamo na travnjacima, sportskim terenima, u parkovima, voćnjacima, vinogradima itd. Mulčer M izuzetno jednakomjerno usitnjava zelenu masu, kao i grančice do promjera 2 cm.

Dokumentacija

 

Mulčer MP sa spremnikom

mulcer mp

Mulčer MP pogodan je za vrlo precizno rezanje trave i sakupljanje mulčirane mase u spremnik sa različitih sportskih terena, komunalnih i poljoprivrednih površina. Vrlo precizno rezanje omogućuju specijalno formirani čekići i mogućnost preciznog podešavanja visine rezidbe trave. Mulčirana masa iznosi se u spremnik mulčera, koji se pomoću hidrauličnog otvaranja istrese na određeno mesto. Oprema po izboru sastoji se i od ravnih noževa, pomoću kojih vršimo aeraciju zemljišta. Jači model MPD omogućuje drobljenje grana do 4 cm.

Dokumentacija

 

Mulčer na hidrauličnoj ruci model MKL INO Brežice

mulcer mkl

Mulčer MKL pogodan je pre svega za mulčiranje trave i biljnih ostataka na zelenim, i neobrađenim površinama. Ovaj model mulčera za pogon ne treba puno snage, pa se najviše preporučuje za upotrebu kod manjih traktora. Zbog mogućnosti pomjeranja tijela mulčera u vertikalnom pravcu od 90º prema gore i do 65º prema dole, kao i u horizontalnom pravcu levo - desno, naročito je pogodan za košenje bankina, za mulčiranje strmih poljoprivrednih površina.

Dokumentacija

 

Mulčer Triplex Euro

mulcer triplex euro

Stručna hidraulično sklopiva mašina za kvalitetno mulčiranje širokog raspona biljaka i bilnjih ostatka. Mulčer može rasturati grane do 6 cm u promjeru. Pogodan za upotrebu kod kombinata i većih farmi. Mulčer sa 3m transportne širine je jednostavan za transport. Plivajuča struktura i ugao prilagodbe ± 15° omogućuje kvalitetno mulčiranje tokom cijele radne širine.

Dokumentacija

 

Mulčer za rad sa nagnutim terenima Zanon TMC

zanon tmc

Mulčer model TMC zbog svoje prilagodljivosti pogodan je na svim vrstama terena. Ova mašina je odlična za mulčiranje grana, korova nasipa, vinograda, voćnjaka i drugih površina. TMH mulčer ima radni zahvat od 90° do -55° nagiba sa bočnim pomakom u zavisnosti od modela koji se koristi.

Dokumentacija

 

Mulčer za rad sa nagnutim terenima Zanon TMH

zanon tmh

Mulčer model TMH zbog svoje prilagodljivosti pogodan je na svim vrstama terena. Ova mašina je odlična za mulčiranje grana, korova nasipa, vinogradima, voćnjacima i drugim površinama. TMH mulčer ima radni zahvat od 90° do -55° nagiba sa bočnim pomakom u zavisnosti od modela koji se koristi.

Dokumentacija

 

Mulčer za rad sa nagnutim terenima Zanon TMO

zanon tmo

Mulčer model TMC zbog svoje prilagodljivosti pogodan je na svim vrstama terena. Ova mašina je odlična za mulčiranje grana, korova nasipa, vinogradima, voćnjacima i drugim površinama. TMH mulčer ima radni zahvat od 90° do -55° nagiba sa bočnim pomakom u zavisnosti od modela koji se koristi.

Dokumentacija

 

Mulčer Zanon TMU modeli

zanon tmu

TMU mulčer pogodan je za drobljenje trave, slame, kukuruza, repe i slično. Struktura mu je izgrađena sa dvostrukim dnom od čelika i posjeduje protu-češalj raspoređen u dva reda.

Dokumentacija

 

Rotacioni mulčer INO Brežice Model RMS

mulcer rotacioni rms

Rotacioni mulčer RMS upotrebljava se za mulčiranje trave u voćnjaku, vinogradu, travnjacima, sportskim terenima i na ostalim zelenim površinama.

Dokumentacija

 

TSM OFF-ROAD

tms off road

Novi mulčer TSM se koristi za košenje i prozračivanje trave, kao i za sjeckanje manjih grana. Visina mulčiranja je podesiva.

Dokumentacija

 

ZANON TFR MULČER REVERZIBILNI

mulcer reverzibilni tfr

Zanon mulčer TFR dizajniran je tako da se lako može primjeniti na prednjoj i zadnjoj strani traktora. Pogodan je za drobljenje trave korova, slame i slično.

Dokumentacija

 

ZANON TRK MULČER REVERZIBILNI SA DUPLIM UVLAČNIM ROTOROM

mulcer reverzibilni trk

Model TRK namijenjen je za usitnjavanje ostataka (granja, šiblja i drugi biljni ostataka) nakon rezidbe u voćjnjacima, maslenicima, šumama, parkovima i slično. Prednji udvojeni rotori pridižu sa zemlje i uvlače granje i biljne ostatke u unutrašnju komoru za usitnjavanje. Drugi rotor sa radnim tijelima-čekićima usitnjava masu i polaže na zemlju kroz rešetku-sito integrisano u kućište mulčera.

Dokumentacija

 

ZANON MULČER TRV REVERZIBILNI

mulcer reverzibilni trv

Zanon mulčer TVR dizajniran je tako da se lako može primjeniti na prednjoj i zadnjoj strani traktora. Pogodan je za drobljenje trave korova, slame i slično.

Dokumentacija

 

ZANON MULČERI modeli UNI

mulceri uni

UNI mulčer pogodan je za drobljenje trave, slame, kukuruza, repe i slično. Struktura mu je izgrađena sa dvostrukim dnom od čelika i posjeduje protu-češalj raspoređen u dva reda.

Dokumentacija