Traktor Zetor Major se odlikuje jednostavnošću, izdržljivošću i ima veoma niske troškove održavanja.  Pouzdan je partner u radu i veoma se jednostavno održava. Prvi model Majora je proizveden davne 1960.-te godine i bio je jedan od najuspešnijih Zetor traktora. Iz tog razloga Zetor je ponovo počeo proizvodnju ovog modela 2013. Godine.

Opširnije...

Najnoviji model Zetor traktora, Forterra HD, je ujedno i najsnažniji, naopremljeniji i  najmoćniji Zetor traktor. Ojačana pogonska osovina, veća zadnja osovina, produženo međuososvinsko rastojanje za veću stabilnost traktora, 16-ventilski motor kojeg karakteriše izuzetno niska potrošnja goriva su samo neke od karakteristika ovog vrhunskog modela.

Opširnije...

Najpopularnije Zetor traktore,  model Proxima, odlikuje raznovrsnost, pouzdanost i  robustan dizajn. Opremljeni su Zetor motorima, koji su jednostavni, bez elektronike i potrebe za dodatnim aditivima, pouzdani  i jeftini za održavanje. Modeli Proxima imaju veoma komfornu i prostranu kabinu, koja pruža idealnu preglednost što uz ergonomski postavljene komande čini rad puno lakšim.

Opširnije...

25. juna 2015. tradicionalni češki proizvođač ZETOR TRACTOR a.s. predstavio je novu, četvrtu seriju traktora, liniju najsnažnijih Zetora do sada. Posle dugog perioda ZETOR CRYSTAL se ponovo vratio. Prvi traktor ove serije proizveden je 1969. i nazvan je ZETOR 8011 CRYSTAL, sa svojih 80 KS predstavljao je novu generaciju najmoćnijih traktora tog vremena.

Opširnije...

Traktori Zetor Proxima Plus su univerzalni traktori, koje poput ostalih Zetor traktora, odlikuje niska potrošnja ulja i goriva,  jednostavno održavanje i pouzdanost u radu. Za razliku od modela Proxima, Proxima Plus traktori imaju veću snagu motora i modernije dizajnirane mjenjače, što doprinosi lakšem i efikasnijem radu.

Opširnije...

IMT 539 2WD/4WD je najzastupljeniji model u proizvodnom programu IMT-a. Ovo je univerzalni traktor koji sa odgovarajućim prikljućnim oruđima i mašinama omogućava veoma raznovrsnu primjenu u poljoprivredi, šumarstvu, komunalnim i drugim radovima.

Opširnije...

U odnosu na klasične modele Proxima, Proxima Power modeli imaju namoderniji dizajn mjenjača i ispunjavaju sve zahtjeve korisnika u pogledu raznovrsnosti,  komfora, sigurnosti i produktivnosti. Modeli Proxima Power u standardnoj opremi imaju veoma komfornu i prostranu kabinu, koja pruža idealnu preglednost što uz ergonomski postavljene komande čini rad veoma lakšim

Opširnije...

IMT 549 2WD/4WD su univerzalni traktori koji sa sistemom od preko 100 priključnih oruđa omogućavaju veoma raznovrsnu primjenu u poljoprivredi, šumarstvu, građevinarstvu, transportu, industriji i sl. Traktori mogu da rade ekonomično sa svim vrstama nošenih, polunošenih i vučenih oruđa sa priključnim mjerama kategorije I.

Opširnije...

Model  Zetor Forterra nudi snagu motora do 140 KS. Opremljen je sa 16-ventilskim Zetorovim motorom kojeg odlikuje izuzetno niska potrošnja goriva, kao i visoka rezerva obrtnog momenta, kao i jedinstvenim i jednostavnim sistemom za upravljanjem hidraulike BOSH "HitchTronic". Povećano međuosovinsko rastojanje povećava stabilnost traktora.

Opširnije...

IMT 555S 4WD su univerzalni traktori koji sa sistemom od preko 100 priključnih oruđa omogućavaju veoma raznovrsnu primjenu u poljoprivredi, šumarstvu, građevinarstvu, transportu, industriji i sl. Traktori mogu da rade ekonomično sa svim vrstama nošenih, polunošenih i vučenih oruđa sa priključnim mjerama kategorije I.

Opširnije...

Zetor Forterra HSX je opremljen nasavremenijom tehnologijom. Ovaj robusni, teški  traktor je opremljen Powershuttle mjenjačem,  sistemom za upravljanjem hidraulike BOSH "HitchTronic" snažnijim hidrauličkim sistemom, LCD kontrolnom tablom,  kao i mnogim drugim tehnološkim dostignućima, što ovaj model svrstava u naizdržljivije i najopremljenije modele traktora Zetor, koji i pored toga zadržavaju osobine ostalih Zetor modela u pogledu jednostavnosti rukovanja, izuzetno niske potrošnje ulja i goriva, kao i jednostavnog održavanja traktora.

Opširnije...