Mješaona stočne hrane Čalopek

mjesaona stocne hrane calopek

Mješaona stočne hrane ČALOPEK omogućuje vam jednostavnu,kvalitetnu i brzu pripremu željene mase (smjese) miješanjem usitnjenog zrnja ili klipa kukuruza te sitnih žitarica.Usitnjavanje raznog zrnja ili klipa „čekićaranje“obavlja se vrlo učinkovito putem čekićara te postoji mogućnost dodavanja pojedinih već gotovih (usitnjenih) komponenti žitarica,koncentrata,mikrominerala te ostalih dodataka. Pogon mješaone je trofazni elektromotor osim na MKS 250 gdje može biti i jednofazni.

Dokumentacija

 

Pužni transporteri Čalopek

puzni transporteri calopek

Pužni transporteri ČALOPEK predviđeni su za transport raznih praškastih, zrnastih, rastresitih, tjestastih i sličnih materijala.Primjenjuju se u poljoprivredi, prehrambenoj, drvoprerađivačkoj i sličnim industrijama te industriji građevinskih materijala i građevinarstvu (transport cementa, transport pijeska i slično) te za primjenu u vinarstvu i uljarstvu. 

Dokumentacija

 

Transporter kukuruza Čalopek

transporter kukuruza calopek

Služi za transport kukuruza na prikolicu, u skladište, košane i slično.

Dokumentacija

 

Transportna traka za rasutu robu Čalopek

transportna traka za rasutu robu calopek

Transportne trake omogućavaju kvalitetno i brzo transportiranje vreća (glatka traka), klipova kukuruza ili sličnih poljoprivrednih kultura (rebrasta traka) u spremnik, skladište, silos ili slično. Može poslužiti i za transport ostalih sličnih materijala, a koristiti se može i u seoskim domaćinstvima ali i na većim gazdinstvima. Transportovanje se obavlja vrlo učinovito pokretnom gumenom trakom, koja može biti glatka ili izvedena sa rebrima / lopaticama (zavisno od materijala koji se transportuje).

Dokumentacija

 

Silosi

silosi

EURO silosi su lagani, čvrsti, otporni na promjene temparature, velikih izolacijskih mogućnosti, nepropusni su za vlagu, dugotrajni su jer ne korodiraju i ne oksidiraju pa nije potrebna briga oko održavanja. Ne stvaraju probleme zbog kondenzacije, jer stakloplastika sprečava prodiranje ultravioletnih zraka, te istovremeno sprečava da toplina uzrokuje promjene u žitaricama. Isporučuju se u kompletu sa stepenicama sa zaštitnim leđobranom, dnom silosa za istovar (standardna izvedba) i spojnicom za pneumatsko punjenje na jednoj nozi.

Dokumentacija